Hjemmebagte pitabrød

Apple watch vurdering

Nu er det ikke fordi, at jeg på nogen måde er sådan en teknologi haj, men en læser spurgte, om jeg ikke ville skrive lidt om det Apple Watch, som jeg fik i gave af min kæreste til min fødselsdag – og det vil jeg godt.

skaermbillede-2017-09-07-kl-20-15-37

Ikke valid omkring kalorieforbrænding 

Der findes en træningsapp på uret, som kan indstilles på alverdens træningsformer: Gang, løb, cykling udenfor, svømning (Man kan altså have det på i vand), stepmaskine, crosstrainer, fodbold. You name it. 

Når jeg bruger det f.eks. på cykelture eller gåture udenfor, er det meget korrekt, hvor meget jeg forbrænder, og jeg tænker, at det har noget at gøre med at GPSen tracker, hvor langt jeg bevæger mig.

Men så snart jeg står stille i et fitnesscenter f.eks. på en stepmaskine med 80% af min maxpuls i 60 minutter. Siger uret, at jeg lige knap forbrænder 200 kalorier, selvom den har målt en puls på omkring 160-170 konstant.  Det virker ikke så realistisk.

Sæt personlige mål 

Man kan indstille uret til et kalorieforbrug pr. dag. Som dagen går, og du forbrænder kalorier, fremgår de på skærmen. På den måde kan du hele tiden holde øje med, hvor meget du har forbrændt, og hvor meget du mangler. Ligeledes er der et mål om 30 minutters fysisk aktivitet om dagen, som sundhedsstyrelsen også anbefaler samt et mål om at stå op et minut en gang i timen i tolv timer i løbet af døgnet. Dette kan du også holde øje med. Det, synes jeg faktisk, fungerer rigtig godt. Det er lidt som en sladderhank, der holder dig gang – og det er jeg fan af.

Forstyrrelser 

Alle notifikationer fra diverse sociale medier, mails og beskeder kommer frem på uret, fordi den er synkroniseret med min telefon. Det kan godt virke en smule forstyrrende, og jeg kan faktisk slet ikke dy mig for at kigge, når jeg mærker, at den vibrerer på min arm.

Lækkert design og ikke sart 

Jeg ønskede mig et Apple Watch, fordi jeg hurtigt syntes, at pulsurer kan blive meget maskuline at se på. Jeg ville gerne have et, som passede bedre til min stil, så jeg ville få det brugt hver dag.

Konklusion

Det er lige de ting, som jeg vil fremhæve ved det. Alt i alt, så er jeg rigtig glad for det, og jeg har det faktisk på hver dag. Jeg vil nok sige, at hvis du er hardcore sportsmenneske, og du gerne vil have et præcist ur. Så synes jeg, at du skal vælge et andet, men hvis du bare skal bruge det som en motivationsfaktor eller til at få en cirka måling, som samtidigt er pænt, så stemmer jeg for Apple Watch.

Jeg elsker i hvertfald mit! 🙂

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte pitabrød