Året der gik

Nytårsforsæt er ikke lige mig

Dette er indlæg nummer 260 på min blog! Intet kunne passe mit ordensmenneske bedre, end at afslutte mit blog-år med et så pænt og lige tal!

Foran mig venter et år med spændende nye projekter. Projekter, som jeg ser frem til at kaste mig ud i, og som jeg har en forventning om at løse til UG!

2017 bliver for mig et år med en række mål, som jeg bestræber mig på at indfri!

I morgen skriver vi d. 1. januar 2017! Formentlig en dag hvor rigtig mange skal nå at leve de sidste synder ud i livet, inden et nytårsforsæt skal diktere dem til at leve i afholdenhed, og hvor en tvunget tanke skal diktere ret og forkert i løbet af året eller i hvertfald den første måned – måske endda 2 måneder af 2017!

img_8939

Jeg har selv latterligt dårlige erfaringer med nytårsforsæt, hvor man opstiller skarpe restriktioner for sig selv. Det er med et smil, at jeg byder de nye medlemmer i fitnesscenterene velkommen, og det er et trist farvel, når mange igen falder fra.

For mig fungerer det langt bedre at sætte mig mål. Helst langsigtede mål, som jeg har god tid til at opnå, således jeg ikke skal fravælge noget, men kan arbejde mod målet på en moderat samtidig med koncentreret måde!

Jeg har opstillet mine 2017 mål, og jeg glæder mig til at indfri dem! Mine mål er relatiske men også ambitiøse!

Jeg er klar til at gribe 2017, er du? 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik