Den, som lever i drømmen, glemmer at leve

Hvad, der ikke er godt for noget, er godt for noget andet

Hverdagen begynder at melde sig igen for de fleste af os! Jeg kom hjem fra ferie i går, hvilket betød bunkevis af vasketøj! Ydermere havde jeg efterladt et hjem, som havde været udsat for forfest og dertilhørende tømmermænd, derfor kæmpede nullermændene nærmest om en plads i mit hjem!

Jeg har ekstremt svært ved at slappe af i en lejlighed, som er beskidt, og derfor var det også den ting lige efter vasketøjet, som stod nummer et på min to-do!

Jeg havde egentlig besluttet, at jeg i eftermiddags ville have løbet en lang tur! Hvilket jeg sagtens kunne nå mellem “standard” rengøring og min aftale i aften! Rengøringen greb dog om sig og resulterede i et projekt, der varede 5 timer! Lige pludselig opstod et enormt behov for at få ryddet op i alt!

image

Da jeg pludselig indså, at klokken var blevet så mange, at løbeturen måtte afblæses. Blev jeg lidt ærgerlig over det, fordi jeg gerne ville have nået begge dele, men så slog det mig, at jeg jo længe havde haft behovet for at få ryddet op i alt det bras, som havde hobet sig op.

Noget, som jeg desværre tit selv glemmer, og jeg også ser mange andre glemme, er, at hvis jeg ikke har været et sted, er det nok fordi, der har været brug for mig et andet.

Det kan jeg personligt have tendens til at gå at straffe mig selv over. Lad os eksempelvis sige at en uge med meget arbejde har gjort, at jeg har misvedligeholdt mit forhold til fitnesscenteret, kan jeg have tendens til at gå og mugge over, hvad jeg ikke har præsteret i centeret den forgangne uge, istedet for at glæde mig over, at jeg igen har tid til det.

De mange arbejdstimer har jeg formentligt taget, fordi jeg gerne vil tjene pengene til at supplere min SU! Hvilket også er godt for noget.

image

Måske andre kender situationen? Hvad, der er vigtigt at huske på, er – hvad, der ikke er godt noget, er godt for noget andet!

Når alt kommer til alt, ville min løbetur alligevel ikke have været blevet super god, så længe jeg stressede over et beskidt hjem. Istedet har jeg været noget et andet sted, som også gør mig glad. Det betyder, at jeg i morgen kan vågne op i et rent hjem, tage ud og løbe uden pres på og formentlig få en langt bedre løbetur!

Måske jeg ikke nåede løb i dag, men så nåede jeg så meget andet – og det er sgu også godt nok! ??

image

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den, som lever i drømmen, glemmer at leve