Min træningsuge #9

10 konstateringer du gør dig, når du pakker til ferie

Jeg skal snart på ferie, hvilket kræver, at jeg lige får et overblik over mit tøjskab, sorterer det mest nødvendige fra og smider det i min rygsæk….. Det er bare ikke så let, som det lyder. Faktisk er det at skulle pakke til 3 uger mega uoverskueligt…. Jeg ved da ikke på nuværende tidspunkt, hvad jeg har lyst til at have på onsdag i uge 30 vel?!!??!?!? Her er 10 konstateringer, som du gør dig, når du pakker til ferie.

Nina-Hansen-Blog-ninahansenblog-fitness-sundhed-kost-opskrifter-ferie-pakkeliste-selfie-sund-fit-12049Nina-Hansen-Blog-ninahansenblog-fitness-sundhed-kost-opskrifter-ferie-pakkeliste-selfie-sund-fit-190

  1. Jubiiiiiiiiii – vi skal på ferie!!!
  2. Okay – 80% af det jeg skal have med er ikke rent…….
  3. Nååååårhh ja – den har jo også! Den havde jeg lige glemt, at jeg havde købt, hvis jeg nu skulle tumle forbi et bryllup… mellem to lamaer…  i Sydfrankrig. PERFEKT – den skal med.
  4. GUUUUD jeg har meget tøj med prismærke på.
  5. Nu er jeg færdig…. Ups nej – jeg har 5 kg. for meget med.
  6. Det opdager de nok ikke – fåååårck jeg skal rejse med rygsæk – så jeg skal selv bære det. Væk med noget.
  7. Skal jeg ha’ lange bukser og regnjakke med? Man ved jo aldrig om det bliver uvejr?!
  8. Er 7 bikinier for meget?
  9. Jeg har virkelig brug for en lur…. Jeg pakker resten i morgen.
  10. FÅÅÅÅÅRCK jeg skal sgu da have pas og billet med. MINDRE DETALJE!

Nina-Hansen-Blog-ninahansenblog-fitness-sundhed-kost-opskrifter-ferie-pakkeliste-selfie-sund-fit-11

Kender I det?! Simpelthen det mest uoverskuelig…… Men når det så er sagt, så glæder jeg mig satme godt nok til at komme ferie, og mon ikke jeg klarer opgaven og får pakket. Engang. Først skal jeg ihvertfald lige have en lur.

Nina-Hansen-Blog-ninahansenblog-fitness-sundhed-kost-opskrifter-ferie-pakkeliste-selfie-sund-fit-12Skærmbillede 2016-06-02 kl. 13.19.26

 

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge #9